Otobüste Azdırdım Molada Domaldım

Seks Hikayeleri
Seks Hikayeleri

Otobüste Azdırdım Molada Domaldım

Hayattaki maceralarımı çoğu kez kendim yaratıyorum. Özellikle yolculuk sırasında başıma gelenler beni daha da tahrik ediyor. Genellikle toplu taşıma araçlarına kullanmayı erkeklerin yoğun olduğu kalabalık alanları seçerek sürtünmeyi dokunmayı koklamayı en güzel şekilde yaşıyorum. Onların en güzeli özellikle genç erkeklerin elini aletini ve kalçalarını bacaklarını bacaklarıma sürtmesi ile güzelleşiyor. Böyle bir zaman içerisinde şehirlerarası otobüste yolculuk yaparken arka koltuklara doğru giderken bir gencin yalnız oturduğunu gördüm. Ben yalnız yolculuk yapmayı sevmiyorum istersen arkadaşlık yapabilirim diyerek yanına oturdum. Böyle bir şey beklemeyen genç şaşkın bir şekilde tabi buyurun dedi. Ben yanına oturduğumda kalçalarımız birbirine dokunmaya başlamıştı.

Seks Hikayeleri

Aradan çok kısa süre geçmişti genç ellerine önünde bağlayarak dirseğini göğsüme sürtmeye başladı. Ben elektriği aldığım andan itibaren daha güzel şeyler yapabilmek için ben de aklımda değişik hayaller kurmaya başladım. Üzerimde bulunan şalı bacaklarımızın üzerine örterek elimi rahatlıkla erkeğin aletine götürdüm. Ben dokundukça zaten sertleşmişti. Fermuarını açtım elimde aletini okşamaya başladım. Ben okşadıkça daha da zevke gelmişti. O da şalın altından elini külotumun içerisine sokarak amımı okşamaya başladı. Böyle bir okşamanın ardından kesinlikle zevki doruklarda yaşamak mümkündür. Gece saati olduğu için ışıklar kapanmıştı. Loş ışıklar altında onu ben elimle o da beni parmaklayarak boşaltarak zevkin zirvesine çıkmıştık. Sonra otobüs mola verdiğinde mola yerinde doğrudan kuytu bir yer bularak hemen önünde eğildim.

Seks Hikayeler

Ağzıma aldığım aleti güzelce sertleştirdim. Önünde eğilerek bacaklarımın arasına sokmasını sağladım. Ayakta beni arkadan bir güzel becerdikten ben yolda içme boşalmasını istemedim. Hemen aletini amımdan çıkardı. Çıkarırken şak diye ses çıkmıştı. Bunu birkaç defa tekrarlayarak zevki daha güzel yaşamayı sağladı. Aradan kısa süre geçtikten sonra üstümüzü toparlamış mola bitmiş tekrar otobüse binmiştik. Hatta yine yan yana oturarak kalçalarımız birbirine dayayıp bu sefer el ele tuttuğunuzda aşıklar gibi yolculuk yapmaya başlamıştı. Kısa süre sonra ellerimiz yine pantolonun içinde külotun içerisinde am okşamaya başlamıştı. Böyle güzel bir macerayı ömrüm boyunca unutmaz hayal eder aynı şeyleri tekrarlamak için pozisyon arar dururum.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*